GEDRAGSTHERAPIE

Ondervindt u hinder aan het gedrag van uw hond?
Vertoont uw hond storend gedrag in uw huis of buiten uw huis of in bepaalde situaties en kunt u hem of haar dan niet de baas?

Dog Motion biedt u een praktische, effectieve en passende oplossing.
Veel voorkomende hondenproblemen zijn onder andere:

  • Agressie bijvoorbeeld tegen mensen, baas, kinderen, andere (huis)dieren, soortgenoten, voedselagressie
  • Angst bijvoorbeeld voor voorwerpen, mensen, soortgenoten of in voertuigen
  • Vuurwerkproblemen, harde geluiden
  • Vernielzucht
  • Relatie kind (baby) en hond
  • Fixaties zoals katten, auto’s, fietsen, joggers
  • Onzindelijkheid
  • Overmatig blaffen

Wij analyseren de oorzaak en leren u het gevolg te voorkomen. Dit op een praktische, effectieve en respectvolle manier voor mens en dier.

Werkwijze

Wij komen bij u langs om u te helpen met al uw vragen/ problemen betreffende uw hond. Raadzaam is, tevoren een lijst op te stellen met alle voorkomende problematiek die u ondervindt met uw hond(en).

Het adviesgesprek bestaat uit een kennismaking, observatie en praktische adviezen die duidelijk worden uitgevoerd om de problemen aan te pakken. Tijdens deze afspraak zal er ook een wandeling plaatsvinden. Dit gesprek wordt pas afgesloten als alles duidelijk is en u zich daadwerkelijk geholpen voelt.

Hierna wordt er een gedragsrapportage opgesteld over uw hond en over u. Hiermee kunt u bij een eventuele terugval, nog eens nalezen hoe we het ook alweer hebben aangepakt en wellicht zonder vervolgafspraak alles weer zelfstandig op te pakken.

Na de rapportage volgt nog een evaluatiegesprek. Dit gesprek zal 2 weken na de kennismaking telefonisch zijn. In dit gesprek kijken we of het nodig is om nog een training in te zetten of dat u voldoening heeft bij het rapport.

Mocht u een terugval krijgen en beter gebaat zijn bij gestructureerde begeleiding, dan is dit ook mogelijk. Vervolgtraining vindt normaliter 1 keer per 2 weken plaats. U kunt een strippenkaart aanschaffen voor 5 trainingsessies met een geldigheidsduur van 6 maanden, ook kunt u een losse trainingssessie kopen.

Voor meer informatie over de werkwijze kunt u contact opnemen of bellen met 06 316 83 551. De tarieven voor de gedragstherapie en de prive-training, vindt u onder “Tarieven.

Neem direct contact op
Bel mij terug

Uitlaatservice

Ga verder

Op vakantie!

Ga verder