Over ons

Hondenuitlaatservice Dog Motion is ontstaan uit hobby en liefde voor dieren. Mijn naam is Juliette en ik ben 44 jaar. Al jaren ben ik gefascineerd door alle soorten dieren groot en klein, maar honden in het bijzonder. Het bijzondere aan honden vind ik de zuiverheid en oprechtheid in hun communicatie.

Het liefst wil ik altijd lekker buiten zijn met honden en kijken naar hoe ze genieten van de buitenlucht, van het water, van elkaar en van mijn aanwezigheid. Graag train ik met honden die meer sturing nodig hebben en zich prettiger zouden voelen bij duidelijk leiderschap. Hierbij groeit elke deelnemende partij.

Opleidingen

Het is interessant dat honden zo verschillend zijn en op een andere manier communiceren dan dat wij mensen soms begrijpen. Ik vind daarom ook dat het uitlaten van een groep honden veel verantwoordelijkheid met zich mee brengt. Daarom ben ik mij een aantal jaren geleden, voordat ik Dog Motion oprichtte, eerst gaan verdiepen in wat er te leren valt over honden en hun gedrag.

Ik heb de opleiding ‘Erkende Hondenuitlaatservice’ gevolgd aan de Martin Gaus Academie te Lelystad en succesvol afgerond in mei 2010. Deze opleiding bestaat uit 4 modules:

  • Gedragsherkenning & roedelgedrag
  • EHBO voor honden
  • Bedrijfsvoering
  • Rassenkennis

Periodiek neem ik deel aan een workshop om mijn kennis up-to-date te houden. Tevens ga ik met de gedragsadviseur periodiek op pad voor een gedragstraining voor de gehele roedel. Met deze kennis en mijn eigen ervaring zijn honden bij mij in goede handen. Zo is wandelen met Dog Motion een leuk en verantwoord avontuur!

Collega Mandy loopt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag mee met beide wandelingen en ondersteunt de roedeltrainingen.

Collega Rene, de gedragsadviseur loopt zo nu en dan mee met de roedel voor extra trainingen binnen de roedel van het uitlaten.

Ga verder
Ga verder
Ga verder